Zbiranje kartuš in tonerjev

Podjetja so iz leta v leto pod večjim pritiskom kar se tiče okoljevarstvenih programov. Vse več je zakonskih ureditev, ki urejajo načine odstranjevanja določenih odpadkov, ki urejajo načine odstranjevanja določenih odpadkov.

Šolarji CUEV Strunjan pa vam ponujamo priložnost, da se varno znebite izrabljenih tonerjev, kartuš in trakov ter s tem pripomorete tako k ohranjevanju okolja. Pomagali boste tudi naši šoli, ki bo na ta način dobila nekaj prepotrebnih sredstev.

Pristop k doniranju izrabljenih tonerjev, kartuš ter trakov podjetjem prinaša mnogo več prednosti:

Podjetje si zaradi sodelovanja na področju ohranjanja okolja med poslovnimi partnerji, strankami

  1. ter potrošniki pridobi večji ugled, s čimer poveča tudi svojo konkurenčnost na tržišču.
  2. Poslovanje podjetja je v skladu z okoljevarstveno zakonodajo.
  3. S celostnim pristopom podjetja k ekološko usmerjenemu poslovanju lahko podjetje hitreje pridobi okoljevarstveni certifikat ISO-14001.
  4. S svojim zgledom pripomorejo k povečanju ekološke ozaveščenosti vseh ljudi.

Kot podjetje lahko k projektu pristopite tako, da izpolnite pristopni list ter ga pošljete na naslov Bitea d.o.o., Svetelka 13a, 3222 Dramlje ali ga faksirajte na (03) 748 80 02. Ne pozabite napisati, da boste naši šoli donirali izrabljene tonerje, kartuše in trakove. Vse ostalo – odvozi, izdaja evidenčnih listov, pregled prevzemov na spletni strani – brez kakršnihkoli stroškov opravi podjetje Bitea d.o.o.. Vaše sodelovanje bo močno pripomoglo k zbiranju sredstev na naši šoli. Če želite še več informacij o poteku akcije, obiščite spletno stran http://ecologic.bitea.si.

Za vašo podporo ter sodelovanje vam bomo učenci CUEV Strunjan izredno hvaležni. Do sedaj so se že akciji pridružili:

 – Pedagoška fakulteta v Kopru

Koordinatorica Ekošole Renata Štefančič

Dostopnost